Publikavimo data: 2024-02-04
Žuvies koldūnai receptas
Jei koldūnai, tuomet su mėsos įdaru. Tačiau iš tiesų įdarų variantų gali būti daugybė, be to, kai kurie iš jų jums gali patikti kur kas labiau nei standartiniai. Koldūnai yra gana sunkus ir sotus maistas, tačiau jei pagaminsite maltinukus iš sveikų baltymų žuvies, jie taps daug sveikesni. Įdaras koldūnams gaminamas net iš midijų ir kalmarų. Mūsų recepte galima rinktis iš trijų variantų: lašišos, upėtakio ir lašišos.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: persijokite miltus į maišytuvo dubenį, suberkite druską, kiaušinį, šaltą vandenį ir maišykite vidutiniu greičiu, kol tešla taps elastinga. Tešlą uždenkite maistine plėvele.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą: susmulkinkite filė, sutarkuokite svogūną. Sudėkite žuvį ir svogūną, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoštą tešlą iškočiokite kuo ploniau kočėlu.
Žingsnis 4
Stikline išpjaukite apskritimus būsimiems koldūnams. Į kiekvieno apskritimo vidurį šaukšteliu įdėkite įdaro, sujungkite tešlos kraštus ir užspauskite kampus.
Žingsnis 5
Paruoštus koldūnus 2-3 minutes virkite verdančiame vandenyje.
Žingsnis 6
Patiekite su sviestu, žolelėmis ir grietine.
Kategorijos