Žuvies koldūnai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Žuvies koldūnai receptas

Jei koldūnai, tuomet su mėsos įdaru. Tačiau iš tiesų įdarų variantų gali būti daugybė, be to, kai kurie iš jų jums gali patikti kur kas labiau nei standartiniai. Koldūnai yra gana sunkus ir sotus maistas, tačiau jei pagaminsite maltinukus iš sveikų baltymų žuvies, jie taps daug sveikesni. Įdaras koldūnams gaminamas net iš midijų ir kalmarų. Mūsų recepte galima rinktis iš trijų variantų: lašišos, upėtakio ir lašišos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies koldūnai receptas Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: persijokite miltus į maišytuvo dubenį, suberkite druską, kiaušinį, šaltą vandenį ir maišykite vidutiniu greičiu, kol tešla taps elastinga. Tešlą uždenkite maistine plėvele.

Žingsnis 2

Žuvies koldūnai receptas Žingsnis 2
Paruoškite faršą: susmulkinkite filė, sutarkuokite svogūną. Sudėkite žuvį ir svogūną, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Žuvies koldūnai receptas Žingsnis 3
Paruoštą tešlą iškočiokite kuo ploniau kočėlu.

Žingsnis 4

Žuvies koldūnai receptas Žingsnis 4
Stikline išpjaukite apskritimus būsimiems koldūnams. Į kiekvieno apskritimo vidurį šaukšteliu įdėkite įdaro, sujungkite tešlos kraštus ir užspauskite kampus.

Žingsnis 5

Žuvies koldūnai receptas Žingsnis 5
Paruoštus koldūnus 2-3 minutes virkite verdančiame vandenyje.

Žingsnis 6

Žuvies koldūnai receptas Žingsnis 6
Patiekite su sviestu, žolelėmis ir grietine.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos