Publikavimo data: 2024-06-09
Amerikietiški šokoladiniai sausainiai
Šių sausainių tikriausiai teko ragauti greitojo maisto restoranuose ar kavinėse, nes jie labai populiarūs. Amerikietiški sausainiai yra tokie mėgstami visame pasaulyje dėl jų paruošimo paprastumo ir skonio originalumo. Beje, juos ypač patogu pasiimti su savimi: pavyzdžiui, užkandžiui vaikams arba sau į biurą. Pabandykite juos pasigaminti patys - jie išeis dar geresni nei kavinėje!
Žingsnis 1
Išimkite šokolado plytelę iš šaldytuvo ir sulaužykite ją į trupinius. Šokolado drožlių dydis gali būti didelis arba mažas - tai skonio reikalas.
Žingsnis 2
Paimkite šiltą sviestą ir šakute arba plaktuvu įtrinkite jį su cukrumi.
Žingsnis 3
Į gautą sviesto ir cukraus mišinį įmuškite kiaušinį. Plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Švariame ir sausame dubenyje sumaišykite miltus su druska, kepimo milteliais ir vanile. Miltus geriau persijoti, kad kepant tešla gerai pakiltų.
Žingsnis 5
Užminkykite tešlą. Ji turi būti tiršta, vientisa ir elastinga.
Žingsnis 6
Į tešlą suberkite šokolado drožles ir išmaišykite, kad tešla taptų vientisa.
Žingsnis 7
Dėkite tešlą ant pergamentu išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 8
Įdėkite kepimo skardą su sausainiais į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 20 minučių. Stebėkite rezultatą ir atsižvelkite į savo orkaitės techninius ypatumus.
Kategorijos