Publikavimo data: 2024-06-22
Anakardžių riešutai su prieskoniais
Anakardžių riešutus, kurie yra pieniškai saldūs ir neryškūs, galima paversti aštriais, pikantiškais ir labai aromatingais, pridėjus prieskonių ir pakepinus juos orkaitėje. Šie riešutai dar spalvingesni už skrudintus žemės riešutus ir braškines pistacijas. Kepintų anakardžių riešutų su prieskoniais galima dėti į salotas, patiekti ant sūrio ir mėsos lėkščių arba vartoti kaip atskirą užkandį.
Žingsnis 1
Paruoškite riešutus. Salotinėje sumaišykite alyvuogių aliejų ir prieskonius. Sudėkite anakardžius ir gerai išmaišykite, kad jie įsigertų.
Žingsnis 2
Paskrudinkite riešutus oro kepsninėje. Išklokite krepšelį pergamentu ir sudėkite riešutus, kepkite 10 minučių 180 laipsnių temperatūroje, tada išimkite krepšelį, išmaišykite riešutus žnyplėmis ir kepkite dar 5 minutes, įsitikinę, kad jie iškepę. Riešutai turi būti paskrudinti ir traškūs, bet ne kieti ar sudegę.
Kategorijos