Anakardžių riešutai su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Anakardžių riešutai su prieskoniais

Anakardžių riešutus, kurie yra pieniškai saldūs ir neryškūs, galima paversti aštriais, pikantiškais ir labai aromatingais, pridėjus prieskonių ir pakepinus juos orkaitėje. Šie riešutai dar spalvingesni už skrudintus žemės riešutus ir braškines pistacijas. Kepintų anakardžių riešutų su prieskoniais galima dėti į salotas, patiekti ant sūrio ir mėsos lėkščių arba vartoti kaip atskirą užkandį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
557 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
45 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Anakardžių riešutai su prieskoniais Žingsnis 1
Paruoškite riešutus. Salotinėje sumaišykite alyvuogių aliejų ir prieskonius. Sudėkite anakardžius ir gerai išmaišykite, kad jie įsigertų.

Žingsnis 2

Anakardžių riešutai su prieskoniais Žingsnis 2
Paskrudinkite riešutus oro kepsninėje. Išklokite krepšelį pergamentu ir sudėkite riešutus, kepkite 10 minučių 180 laipsnių temperatūroje, tada išimkite krepšelį, išmaišykite riešutus žnyplėmis ir kepkite dar 5 minutes, įsitikinę, kad jie iškepę. Riešutai turi būti paskrudinti ir traškūs, bet ne kieti ar sudegę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos