Ančių cholodetai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ančių cholodetai

Paukštiena (vištiena ar antis) yra puikus šaltibarščių patiekalas, be to, ji yra dietinė, todėl tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos. Ančių mėsoje yra B grupės vitaminų, seleno, fosforo, cinko, geležies, vario, kalio, magnio, kalcio, mangano ir natrio. Norint paruošti ančių šaltibarščius, reikės želatinos, nes be jos sultinys gali nesukietėti.
Gaminimo laikas
780 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ančių cholodetai Žingsnis 1
Išvirkite antį ir sultinį. Į puodą sudėkite išdarinėtą antį, supjaustytas morkas ir svogūnus, supilkite vandenį, įberkite druskos, pipirų ir užkaiskite. Užvirinkite, sumažinkite ugnį iki mažos, uždenkite ir virkite 4 valandas. Tada išimkite antį, morkas ir svogūnus, įpilkite vandens ir vėl užvirinkite sultinį. Išjunkite kaitlentę.

Žingsnis 2

Ančių cholodetai Žingsnis 2
Paruoškite cholodets. Smulkiai supjaustykite anties mėsą. Sudėkite želatiną į sultinį ir gerai išmaišykite. Į formą sudėkite antį, morkas, svogūnus, kiaušinius ir žirnelius. Sultinį perpilkite per sietelį ir palikite atvėsti. Uždenkite dangčiu ir įdėkite cholodets į šaldytuvą 8 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos