Ančių plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Ančių plovas

Labai sotus ir aromatingas patiekalas, kurį nesunku paruošti.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Ančių plovas Žingsnis 1
Antį nuplaukite, smulkiai supjaustykite, sudėkite į įkaitintą katilą su aliejumi.

Žingsnis 2

Ančių plovas Žingsnis 2
Ryžius kelis kartus nuplaukite šaltame vandenyje.

Žingsnis 3

Ančių plovas Žingsnis 3
Nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite daržoves.

Žingsnis 4

Ančių plovas Žingsnis 4
Kai antis suminkštės, sudėkite svogūnus ir morkas ir troškinkite, kol suminkštės. Sudėkite ryžius ir supilkite vandenį į katilą iki pusantro piršto aukščio. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 5

Ančių plovas Žingsnis 5
Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir palikite plovą troškintis dar 45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos