Publikavimo data: 2025-08-18
Angliški pusryčiai
Angliški pusryčiai - tai daugiau nei tik valgis. Tai duoklė tradicijoms ir noras išlaikyti savo įpročius. Pusryčiai yra nepaprastai skanūs, nes juos sudaro mėgstamiausi anglų ingredientai. Didelėje lėkštėje reikėtų patiekti kiaušinienės, keptos šoninės ir dešrelių, pupelių pomidorų padaže ir pomidorų. Skrudintos duonos riekelės patiekiamos atskirai su sviestu. Ant viršaus - puodelis karštos arbatos ar kavos, o gal stiklinė apelsinų sulčių, ir puikūs angliški pusryčiai paruošti.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Puode ant silpnos ugnies kaitinkite pupeles 10 minučių, kol padažas sutirštės. Keptuvėje apkepkite šoninę ir dešreles iš abiejų pusių po minutę. Kiaušinienę apkepkite išlydytuose riebaluose, stengdamiesi išsaugoti trynius, ir lengvai pasūdykite. Po kiaušinių toje pačioje keptuvėje po 1 minutę iš abiejų pusių apkepkite duoną.
Žingsnis 2
Papuoškite patiekalą. Į lėkštę sudėkite plaktus kiaušinius. Šalia dėkite juostelę šoninės ir dešros, krūvelę pupelių ir pomidorų apskritimus. Aptepkite skrebučius sviestu ir padėkite juos ant lėkštės. Viską pagardinkite juodaisiais pipirais.
Kategorijos