Publikavimo data: 2024-06-08
Ant grotelių kepta bagetė
Ant grotelių kepta bagetė - idėja iškylai lauke. Kad duonos "kebabai" būtų sultingesni ir sotesni, į įdarą galite įdėti sūrio, žolelių ir česnakų. Galite imti vienos rūšies sūrį arba juos derinti, pavyzdžiui, suluguni ir parmezaną. Tinka bet kokios žolelės: krapai, žalieji svogūnai, petražolės arba bazilikai. Jei neturite šviežių žolelių, jas galite pakeisti džiovintomis žolelėmis. Kad įdaras kepant bagetes neliktų vietoje, suvyniokite jas į foliją.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite susmulkintus krapus, bazilikus, suluguni ir aliejų. Supilkite tarkuotą parmezaną ir smulkintą česnaką. Pagardinkite pagal skonį ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę kepimui ant grotelių. Bagetę perpjaukite per pusę ir kiekvienoje pusėje padarykite gilų įpjovimą. Pašalinkite didžiąją dalį trupinių. Į pjūvį įdėkite įdaro ir bagetę sandariai suvyniokite į foliją.
Žingsnis 3
Paruoškite bagetę ant grotelių. Dėkite bagetę ant grilio grotelių, uždėkite ant grotelių ir kepkite 2-3 minutes. Tada apverskite ant kitos pusės ir tiek pat laiko palaikykite virš žarijų.
Kategorijos