Ant grotelių kepta bagetė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ant grotelių kepta bagetė

Ant grotelių kepta bagetė - idėja iškylai lauke. Kad duonos "kebabai" būtų sultingesni ir sotesni, į įdarą galite įdėti sūrio, žolelių ir česnakų. Galite imti vienos rūšies sūrį arba juos derinti, pavyzdžiui, suluguni ir parmezaną. Tinka bet kokios žolelės: krapai, žalieji svogūnai, petražolės arba bazilikai. Jei neturite šviežių žolelių, jas galite pakeisti džiovintomis žolelėmis. Kad įdaras kepant bagetes neliktų vietoje, suvyniokite jas į foliją.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
331 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių kepta bagetė Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite susmulkintus krapus, bazilikus, suluguni ir aliejų. Supilkite tarkuotą parmezaną ir smulkintą česnaką. Pagardinkite pagal skonį ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepta bagetė Žingsnis 2
Paruoškite bagetę kepimui ant grotelių. Bagetę perpjaukite per pusę ir kiekvienoje pusėje padarykite gilų įpjovimą. Pašalinkite didžiąją dalį trupinių. Į pjūvį įdėkite įdaro ir bagetę sandariai suvyniokite į foliją.

Žingsnis 3

Ant grotelių kepta bagetė Žingsnis 3
Paruoškite bagetę ant grotelių. Dėkite bagetę ant grilio grotelių, uždėkite ant grotelių ir kepkite 2-3 minutes. Tada apverskite ant kitos pusės ir tiek pat laiko palaikykite virš žarijų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos