Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis

Šavarma gaunasi geresnė nei parduotuvėje. Ji labai skani!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite maždaug 2 cm dydžio kubeliais. Įpilkite 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus, vištienos prieskonių (bet kokių, pagal skonį) ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite vištieną. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol apskrus, apie 10 minučių.

Žingsnis 3

Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 3
Kol vištiena kepa, pomidorus supjaustykite pusžiedžiais, o agurkus - griežinėliais.

Žingsnis 4

Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstą, šiek tiek pasūdykite.

Žingsnis 5

Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 5
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinę, majonezą, kečupą, dvi česnako skilteles ir papriką. Suplakite šakute.

Žingsnis 6

Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 6
Išimkite vištieną iš keptuvės ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 7

Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 7
Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais (aš supjausčiau labai smulkiai).

Žingsnis 8

Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 8
Surinkite šavarmą. Aptepkite pitą padažu. Išdėliokite kopūstus, agurkus, pomidorus, tada vištieną. Ant viršaus užpilkite padažo.

Žingsnis 9

Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 9
Susukite šavarmą. Iš šio kiekio ingredientų pagaminkite 4 šavarmus.

Žingsnis 10

Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis Žingsnis 10
Įkaitinkite kepsninę arba groteles, ant jų 3-5 minutes dėkite paruoštą šavarmą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos