Publikavimo data: 2025-08-20
Ant grotelių kepta šašarma su vištiena ir daržovėmis
Šavarma gaunasi geresnė nei parduotuvėje. Ji labai skani!
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite maždaug 2 cm dydžio kubeliais. Įpilkite 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus, vištienos prieskonių (bet kokių, pagal skonį) ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite vištieną. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol apskrus, apie 10 minučių.
Žingsnis 3
Kol vištiena kepa, pomidorus supjaustykite pusžiedžiais, o agurkus - griežinėliais.
Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstą, šiek tiek pasūdykite.
Žingsnis 5
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinę, majonezą, kečupą, dvi česnako skilteles ir papriką. Suplakite šakute.
Žingsnis 6
Išimkite vištieną iš keptuvės ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 7
Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais (aš supjausčiau labai smulkiai).
Žingsnis 8
Surinkite šavarmą. Aptepkite pitą padažu. Išdėliokite kopūstus, agurkus, pomidorus, tada vištieną. Ant viršaus užpilkite padažo.
Žingsnis 9
Susukite šavarmą. Iš šio kiekio ingredientų pagaminkite 4 šavarmus.
Žingsnis 10
Įkaitinkite kepsninę arba groteles, ant jų 3-5 minutes dėkite paruoštą šavarmą.
Kategorijos