Publikavimo data: 2024-03-28
Ant grotelių keptas dešrelių sūris
Grilyje keptas sūris - populiarus užkandis, dažnai sutinkamas įvairių įstaigų valgiaraščiuose. Jį taip pat labai lengva pasigaminti namuose. Paprastai šiam patiekalui naudojami kietieji sūriai. Tačiau šiame recepte siūlome kepti dešrelių sūrio griežinėlius. Nepaisant to, kad dešrelių sūris yra specifinis produktas, keptas jis tampa neįtikėtinai skanus. Keptas dešrelių sūris yra daug skanesnis už įprastą sūrį. Jis labai švelnus, kreminis, su lengvais dūmo poskoniais.
Žingsnis 1
Sūrį supjaustykite 5 mm storio griežinėliais.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suplakite.
Žingsnis 3
Dešros sūrio griežinėlius pirmiausia apvoliokite miltuose.
Žingsnis 4
Tada sūrį pamerkite į kiaušinį.
Žingsnis 5
Ir apvoliokite ją džiūvėsėliuose.
Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite apkeptą dešrelę su sūriu. Kepkite po 1 minutę iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 7
Keptas dešrelių sūris paruoštas. Patiekite sūrį su pasirinktu padažu, pvz., pomidorų ar barbekiu padažu.
Kategorijos