Publikavimo data: 2024-03-29
Ryžių ir sūrio duonos rutuliukai
Ryžių ir sūrio rutuliukai yra klasikinis Vietnamo virtuvės patiekalas. Juos galima ruošti su įvairiais prieskoniais ir priedais: aitriosiomis paprikomis arba juodaisiais pipirais, prieskoniais. Šis patiekalas tinka užkandžiui, taip pat kaip šventinio stalo užkandis.
Žingsnis 1
Supilkite pieną į puodą ar puodynę. Į jį įmuškite vištų kiaušinius ir suberkite persijotus miltus.
Žingsnis 2
Į puodą suberkite ryžius ir virkite, kol suminkštės. Į ryžių mišinį sudėkite lydytą sūrį. Maišykite, kol sūris visiškai ištirps.
Žingsnis 3
Atvėsinkite ryžių ir sūrio mišinį ir suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 4
Apvoliokite rutuliukus miltuose, o tada džiūvėsėliuose.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Kepkite ryžių ir sūrio rutuliukus 5-7 minutes.
Žingsnis 6
Aliejaus perteklių pašalinkite popieriniais rankšluosčiais. Patiekite patiekalą karštą. Gero apetito!
Kategorijos