Publikavimo data: 2024-01-05
Sūrio blyneliai su česnakais receptas
Jei mėgstate draniki, bet norite eksperimentuoti su receptu, yra puikus sprendimas. Iš bulvių ir sūrio galite lengvai pasigaminti bulvinius drapanikus keptuvėje su česnaku. Su sūrio plutele klasikinis patiekalas taps dar gardesnis! Receptui rekomenduojame naudoti kietąjį sūrį, pavyzdžiui, parmezaną.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Nulupkite bulves, svogūnus ir česnakus.
Žingsnis 2
Paruoškite bulvių tešlos pagrindą. Nuluptas bulves sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į dubenį. Tada bulves nuspauskite. kad blynai būtų kuo minkštesni ir nesubyrėtų, juose neturi likti sulčių, todėl bulves kruopščiai nuspauskite.
Žingsnis 3
Sutarkuokite nuluptą svogūną ir česnaką, tada sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 4
Į tarkuotas bulves įmuškite du kiaušinius, sudėkite sūrį, svogūną, česnaką, druską ir pipirus. Išmaišykite iki vientisos masės. Tada suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 5
Formuokite plonus blynus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir dėkite blynelius. Kepkite, kol paruduos, maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Paruoštus blynus dėkite į lėkštę ir patiekite su grietine. Gero apetito!
Kategorijos