Publikavimo data: 2024-03-26
Grilyje keptas sūris miltuose
Keptuvėje keptas sūris - puikus užkandis vakarui su draugais! Jei mėgstate sūraus ir saldaus derinį, sūrį galite pagardinti saldžiarūgščiu spanguolių, bruknių ar aviečių padažu. O kaip sūrų užkandį sūrį galima patiekti su česnakų arba pomidorų padažu prie šalto alaus.
Žingsnis 1
Sūrį supjaustykite storais griežinėliais.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir plaktuvu arba šakute išplakite iki vientisos masės. Kiekvieną sūrio gabalėlį pamerkite į kiaušinį.
Žingsnis 3
Tada sūrį apvoliokite miltuose.
Žingsnis 4
Apibarstę miltais - pamerkite sūrį į džiūvėsėlius ir tinkamai apvoliokite.
Žingsnis 5
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite sūrio batonėlius ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Iškepusį sūrį perkelkite į lėkštę, leiskite nuvarvėti riebalų pertekliui ir patiekite karštą.
Kategorijos