Grilyje keptas sūris miltuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Grilyje keptas sūris miltuose

Keptuvėje keptas sūris - puikus užkandis vakarui su draugais! Jei mėgstate sūraus ir saldaus derinį, sūrį galite pagardinti saldžiarūgščiu spanguolių, bruknių ar aviečių padažu. O kaip sūrų užkandį sūrį galima patiekti su česnakų arba pomidorų padažu prie šalto alaus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
293 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grilyje keptas sūris miltuose Žingsnis 1
Sūrį supjaustykite storais griežinėliais.

Žingsnis 2

Grilyje keptas sūris miltuose Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir plaktuvu arba šakute išplakite iki vientisos masės. Kiekvieną sūrio gabalėlį pamerkite į kiaušinį.

Žingsnis 3

Grilyje keptas sūris miltuose Žingsnis 3
Tada sūrį apvoliokite miltuose.

Žingsnis 4

Grilyje keptas sūris miltuose Žingsnis 4
Apibarstę miltais - pamerkite sūrį į džiūvėsėlius ir tinkamai apvoliokite.

Žingsnis 5

Grilyje keptas sūris miltuose Žingsnis 5
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite sūrio batonėlius ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Grilyje keptas sūris miltuose Žingsnis 6
Iškepusį sūrį perkelkite į lėkštę, leiskite nuvarvėti riebalų pertekliui ir patiekite karštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos