Ant grotelių keptas kalakutienos kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ant grotelių keptas kalakutienos kebabas

Šaldytų uogų tinktūra yra viena skaniausių naminių tinktūrų. Ją lengva pasigaminti namuose iš šaldytų uogų atsargų. Receptas geras tuo, kad jį galima naudoti ištisus metus. Tinka bet kokios uogos: vyšnios, spanguolės, juodieji serbentai. Svarbiausia jų nemaišyti, o gaminti gėrimą iš vienos rūšies uogų. Pavyzdžiui, iš šaldytų spanguolių.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių keptas kalakutienos kebabas Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Supjaustykite filė gabalėliais. Mėsą, svogūnus ir taukus sumalkite mėsmale. Įberkite druskos ir prieskonių. Gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Žingsnis 2

Ant grotelių keptas kalakutienos kebabas Žingsnis 2
Paruoškite kebabus. Grilio groteles patepkite augaliniu aliejumi. Pamirkykite rankas vandenyje ir suformuokite pailgas dešreles. Kiekvieną kebabą suvyniokite į riebalais pateptą tinklelį. Sudėkite kebabus ant grotelių, viršų uždenkite kita grotelių puse. Kepkite ant ugnies 25-30 minučių, kad kebabai tolygiai paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos