Publikavimo data: 2024-06-08
Ant grotelių keptas kalakutienos kebabas
Šaldytų uogų tinktūra yra viena skaniausių naminių tinktūrų. Ją lengva pasigaminti namuose iš šaldytų uogų atsargų. Receptas geras tuo, kad jį galima naudoti ištisus metus. Tinka bet kokios uogos: vyšnios, spanguolės, juodieji serbentai. Svarbiausia jų nemaišyti, o gaminti gėrimą iš vienos rūšies uogų. Pavyzdžiui, iš šaldytų spanguolių.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Supjaustykite filė gabalėliais. Mėsą, svogūnus ir taukus sumalkite mėsmale. Įberkite druskos ir prieskonių. Gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.
Žingsnis 2
Paruoškite kebabus. Grilio groteles patepkite augaliniu aliejumi. Pamirkykite rankas vandenyje ir suformuokite pailgas dešreles. Kiekvieną kebabą suvyniokite į riebalais pateptą tinklelį. Sudėkite kebabus ant grotelių, viršų uždenkite kita grotelių puse. Kepkite ant ugnies 25-30 minučių, kad kebabai tolygiai paruduotų.
Kategorijos