Vištienos kebabas saldžiame aitriųjų paprikų ir krienų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Vištienos kebabas saldžiame aitriųjų paprikų ir krienų padaže

Tai puikus patiekalas mėgstantiems aštrų maistą. Marinato pagrindas - saldusis aitriųjų paprikų padažas. Tai Tailande išrastas saldus padažo variantas. Pagrindinis ingredientas yra aitrioji paprika - aštrus raudonasis pipiras. Saldžiame aitriųjų paprikų padaže vištiena įgaus aštrų skonį ir pikantiškumą. Valgomieji krienai yra neįprastas, bet neįtikėtinai harmoningas šio recepto komponentas.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos kebabas saldžiame aitriųjų paprikų ir krienų padaže Žingsnis 1
Supjaustykite vištieną griežinėliais.

Žingsnis 2

Vištienos kebabas saldžiame aitriųjų paprikų ir krienų padaže Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 3

Vištienos kebabas saldžiame aitriųjų paprikų ir krienų padaže Žingsnis 3
Vištieną ir svogūnus užpilkite saldžiu aitriųjų paprikų ir krienų padažu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve 120 minučių.

Žingsnis 4

Vištienos kebabas saldžiame aitriųjų paprikų ir krienų padaže Žingsnis 4
Vištieną suverkite ant iešmelių pakaitomis su svogūnais. Dėkite į orkaitę 25-30 minučių.

Žingsnis 5

Vištienos kebabas saldžiame aitriųjų paprikų ir krienų padaže Žingsnis 5
Iškeptus kebabus suverkite ant iešmelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos