Publikavimo data: 2024-03-24
Vištienos kebabas saldžiame aitriųjų paprikų ir krienų padaže
Tai puikus patiekalas mėgstantiems aštrų maistą. Marinato pagrindas - saldusis aitriųjų paprikų padažas. Tai Tailande išrastas saldus padažo variantas. Pagrindinis ingredientas yra aitrioji paprika - aštrus raudonasis pipiras. Saldžiame aitriųjų paprikų padaže vištiena įgaus aštrų skonį ir pikantiškumą. Valgomieji krienai yra neįprastas, bet neįtikėtinai harmoningas šio recepto komponentas.
Žingsnis 1
Supjaustykite vištieną griežinėliais.
Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Vištieną ir svogūnus užpilkite saldžiu aitriųjų paprikų ir krienų padažu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve 120 minučių.
Žingsnis 4
Vištieną suverkite ant iešmelių pakaitomis su svogūnais. Dėkite į orkaitę 25-30 minučių.
Žingsnis 5
Iškeptus kebabus suverkite ant iešmelių.
Kategorijos