Publikavimo data: 2024-03-24
Vištienos kebabas su grybais sojų padaže ir grūdėtomis garstyčiomis
Vištienos kebabas ant iešmelių su dideliais grybais - skanus ir paprastas patiekalas. Sojų padažas yra natūralus skonio stipriklis, todėl naudodami jį kaip marinatą išvengsite druskos pertekliaus. Grūdinėse garstyčiose gausu geležies, kalcio, magnio ir natrio. Taip marinuota vištiena būna labai sultinga, skani, apetitiška ir su lengva prieskonių nata.
Žingsnis 1
Supjaustykite vištieną griežinėliais.
Žingsnis 2
Kiekvieną grybą perpjaukite per pusę.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite vištieną ir grybus, supilkite sojų padažą ir garstyčias. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite. Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą 120 minučių marinuotis.
Žingsnis 4
Pakaitomis kepkite vištieną ir grybus ir suverkite kebabus ant medinių iešmelių. Dėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę 25-30 minučių.
Žingsnis 5
Patiekite paruoštą kebabą nenuėmę nuo iešmų.
Kategorijos