Vištienos kebabas su grybais sojų padaže ir grūdėtomis garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Vištienos kebabas su grybais sojų padaže ir grūdėtomis garstyčiomis

Vištienos kebabas ant iešmelių su dideliais grybais - skanus ir paprastas patiekalas. Sojų padažas yra natūralus skonio stipriklis, todėl naudodami jį kaip marinatą išvengsite druskos pertekliaus. Grūdinėse garstyčiose gausu geležies, kalcio, magnio ir natrio. Taip marinuota vištiena būna labai sultinga, skani, apetitiška ir su lengva prieskonių nata.
Gaminimo laikas
170 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Garstyčios, glitimo turintys grūdai, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos kebabas su grybais sojų padaže ir grūdėtomis garstyčiomis Žingsnis 1
Supjaustykite vištieną griežinėliais.

Žingsnis 2

Vištienos kebabas su grybais sojų padaže ir grūdėtomis garstyčiomis Žingsnis 2
Kiekvieną grybą perpjaukite per pusę.

Žingsnis 3

Vištienos kebabas su grybais sojų padaže ir grūdėtomis garstyčiomis Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite vištieną ir grybus, supilkite sojų padažą ir garstyčias. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite. Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą 120 minučių marinuotis.

Žingsnis 4

Vištienos kebabas su grybais sojų padaže ir grūdėtomis garstyčiomis Žingsnis 4
Pakaitomis kepkite vištieną ir grybus ir suverkite kebabus ant medinių iešmelių. Dėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę 25-30 minučių.

Žingsnis 5

Vištienos kebabas su grybais sojų padaže ir grūdėtomis garstyčiomis Žingsnis 5
Patiekite paruoštą kebabą nenuėmę nuo iešmų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos