Publikavimo data: 2024-03-24
Vištienos kebabas BBQ padaže
Barbekiu padažas yra vienas populiariausių šių laikų padažų. Nenuostabu, kad kiekviena šalis turi savo receptą, vietinę padažo modernizaciją. Meksikoje padažo pagrindą sudaro salsa, Azijoje - kečupas ir kukurūzų sirupas, o JAV - garstyčios ir pomidorai. Barbekiu padaže marinuota vištiena gaunasi tiesiog "pirštus laižanti". Švelni ir dūmo spalvos.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir stambiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite vištieną ir svogūnus, užpilkite barbekiu padažu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve 120 minučių.
Žingsnis 4
Vištieną suverkite ant iešmelių pakaitomis su svogūnais.
Žingsnis 5
Paruoštą kebabą patiekite suvertą ant iešmelių.
Kategorijos