Ant grotelių keptas kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Ant grotelių keptas kepsnys

Ant grotelių keptas jautienos kepsnys būna labai skanus. Nereikia kūrenti ugnies, jautienos kepsnį galite iškepti ant elektrinio grilio namuose. Beefsteak receptas kilęs iš Anglijos ir pažodžiui verčiamas kaip "jautienos gabalas". Jautienos kepsnys turi būti vienodo storio, geriau imti jauno veršelio mėsą. Šviežia jautiena yra sodrios raudonos spalvos, o veršiena - švelnesnė ir rausvesnė.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
19 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių keptas kepsnys Žingsnis 1
Paruoškite kepsnius. Nuo mėsos peiliu pašalinkite riebalus. Supjaustykite ją 2 cm storio kepsniais. Mėsą pasūdykite ir papipirinkite, kepsnius patepkite augaliniu aliejumi. Palikite 15 minučių kambario temperatūroje.

Žingsnis 2

Ant grotelių keptas kepsnys Žingsnis 2
Paruoškite kepsnį. Įkaitinkite kepsninę, sudėkite mėsą ant grotelių ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Nuimkite mėsą nuo grotelių ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos