Publikavimo data: 2024-04-28
Beefsteak
Klausimas, kaip paruošti jautienos kepsnį, domina daugelį mėsos mėgėjų.Klasikinis jautienos kepsnio receptas mus pasiekė iš XVIII a. Anglijos. Atrodytų, kad mėsą tereikia apkepti keptuvėje, tačiau, žinodami kai kuriuos niuansus, gausite labai skanų patiekalą. prieš pradedant gaminti jautienos kepsnį iš marmurinės jautienos namuose, svarbu pasirinkti tinkamą mėsą: mėsa turi būti jauna ir minkšta. tinkamai iškepus, vidinė mėsos dalis visada išlieka sultinga.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Supjaustykite mėsą 1,5-2 cm storio kepsniais skersai pluošto. Kiekvieną gabalėlį nuplaukite ir gerai nusausinkite rankšluosčiu. Atskirame dubenyje sumaišykite pipirus, čiobrelius ir raudonėlius. Kiekvieną gabalėlį įtrinkite prieskonių mišiniu. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 2
Apkepkite mėsą. Kiekvieną gabalėlį kepkite po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės ant didelės ugnies. Prieš patiekdami kepsnį pasūdykite.
Kategorijos