Klasikinis kepsnys su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Klasikinis kepsnys su svogūnais

Klasikinis kepsnys yra populiarus Europos virtuvės patiekalas, jį mėgstama patiekti pusryčiams. Jis gaminamas iš švelnios ir sultingos jautienos. Patiekalas sotus, mažai kaloringas ir jam paruošti nereikia daug laiko.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis kepsnys su svogūnais Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį mažais kubeliais. Jautieną nuplaukite ir supjaustykite taip smulkiai, kad primintų maltą mėsą.

Žingsnis 2

Klasikinis kepsnys su svogūnais Žingsnis 2
Į gilų dubenį sudėkite mėsą, svogūnus ir prieskonius ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite kotletus.

Žingsnis 3

Klasikinis kepsnys su svogūnais Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę su sviestu sudėkite kotletus ir apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.

Žingsnis 4

Klasikinis kepsnys su svogūnais Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi iškepkite kiaušinį.

Žingsnis 5

Klasikinis kepsnys su svogūnais Žingsnis 5
Ant iškepusio kotleto uždėkite kiaušinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos