Publikavimo data: 2024-03-31
Klasikinis kepsnys su svogūnais
Klasikinis kepsnys yra populiarus Europos virtuvės patiekalas, jį mėgstama patiekti pusryčiams. Jis gaminamas iš švelnios ir sultingos jautienos. Patiekalas sotus, mažai kaloringas ir jam paruošti nereikia daug laiko.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį mažais kubeliais. Jautieną nuplaukite ir supjaustykite taip smulkiai, kad primintų maltą mėsą.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį sudėkite mėsą, svogūnus ir prieskonius ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite kotletus.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę su sviestu sudėkite kotletus ir apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksiniai.
Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi iškepkite kiaušinį.
Žingsnis 5
Ant iškepusio kotleto uždėkite kiaušinį.
Kategorijos