Publikavimo data: 2024-02-04
Klasikinis kepsnys ir kiaušinis: receptas su vaizdo įrašu receptas
Ko reikia geram kepsniui pagaminti? Paimkite šviežią mėsą ir tinkamai ją suminkštinkite. Mėsą reikia suminkštinti taip, kad ji šiek tiek suminkštėtų nepažeidžiant skaidulų. Mėsai nereikia jokio marinato, tik druskos ir pipirų. Nors, jei labai norite, galite pridėti Provanso žolelių.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite ir pašalinkite venas.
Žingsnis 2
Supjaustykite jautieną mažais kubeliais, tada smulkiai sukapokite dviem plačiais peiliais.
Žingsnis 3
Mėsą pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Mėsą reikia gerai išsukti, kad kepant masė nesubyrėtų.
Žingsnis 4
Iš maltos mėsos suformuokite du aukštus kotletus.
Žingsnis 5
Keptuvę patepkite sviestu ir iškepkite kiaušinius.
Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite kepsnius po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 7
Iškeptus kepsnius sudėkite į lėkštę, apliekite keptais kiaušiniais ir patiekite.
Kategorijos