Šis užkandis populiarus įvairiose šalyse: Graikijoje jis vadinamas saganaki, Čekijoje - smazhak, Bulgarijoje - kashkaval paneer, tačiau visi jie yra kepti sūriai. Kiekvienos šalies receptai skiriasi dažniausiai kepimui naudojamo sūrio rūšimi, kepimo būdu ir prieskoniais. Šis receptas populiarus Rusijoje - tai keptas lydytas sūris. Užkandį rekomenduojama patiekti karštą.
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
Žingsnis 1
Paruoškite užkandį. Paruoškite sūrį kepimui. Kiekvieną sūrio gabalėlį pamerkite į kiaušinį, tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite sūrį keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, 2-3 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.