Ant grotelių keptas lydytas sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Ant grotelių keptas lydytas sūris

Šis užkandis populiarus įvairiose šalyse: Graikijoje jis vadinamas saganaki, Čekijoje - smazhak, Bulgarijoje - kashkaval paneer, tačiau visi jie yra kepti sūriai. Kiekvienos šalies receptai skiriasi dažniausiai kepimui naudojamo sūrio rūšimi, kepimo būdu ir prieskoniais. Šis receptas populiarus Rusijoje - tai keptas lydytas sūris. Užkandį rekomenduojama patiekti karštą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
380 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių keptas lydytas sūris Žingsnis 1
Paruoškite užkandį. Paruoškite sūrį kepimui. Kiekvieną sūrio gabalėlį pamerkite į kiaušinį, tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite sūrį keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, 2-3 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos