Publikavimo data: 2024-04-03
Ant grotelių kepti grybai
Grybų receptas ant grilio keptuvės yra paprastas, net pradedantysis virėjas gali susidoroti su technologija. Paprastai patiekalas ruošiamas iš grybų. Grybams ant grilio keptuvės geriau rinktis vidutinio dydžio grybus. Pirkdami atkreipkite dėmesį į produkto išvaizdą: spalva turi būti ruda arba balta, be dėmių ir intarpų. Kepurėlė turėtų būti tvirta ir tanki.
Žingsnis 1
Marinuokite grybus. Perpjaukite grybus į dvi dalis ir sudėkite juos į gilų dubenį. Įpilkite pusę majonezo, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite ir palikite mirkti 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Kol patiekalas marinuojamas, paruoškite padažą. Įspauskite česnaką, įpilkite likusį majonezą, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Pradėkite kepti grybus. Ant kaitlentės padėkite grilio keptuvę, įkaitinkite ją ir patepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite grybus ant įkaitusio keptuvės paviršiaus ir kepkite juos 3-5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Tada apverskite grybus į kitą pusę ir kepkite dar 2-3 minutes.
Kategorijos