Publikavimo data: 2024-01-08
Julienne bandelėse receptas
Jei gaminate džiūvėsėlius ir norite nustebinti svečius porcija, šis džiūvėsėlių bandelėse receptas yra tinkamas. Vietoj tradicinių julienų kokteilių - valgomos bandelės. Patiekalas ne tik gražiai atrodo, bet ir dėl duonos gaunasi sotesnis. Gamindami džiūvėsėlius bandelėse, imkite mažesnio riebumo pieno produktus, kad jie nebūtų per sunkūs virškinimui. Taip pat įsitikinkite, kad padažas nėra skystas. Priešingu atveju duona bus apskrudusi, o patiekalo skonis nebus toks, koks turėtų būti.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus: nuplaukite grybus. Vištienos filė virkite 15-20 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Paruoškite džiūvėsių pagrindą. Tam smulkiai supjaustykite vištienos filė ir grybus. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Grybus kepkite 2-3 minutes. Tada į grybus sudėkite vištieną ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 3
Norėdami paruošti padažą, miltus supilkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite sviestą. Tada supilkite pieną ir kelias minutes troškinkite. Pabaigoje supilkite grietinę. Virkite, kol padažas sutirštės.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite tarka. Vietoj tradicinės julieninės kokteilinės paruoškite bandeles. Nupjaukite bandelių viršų ir pašalinkite trupinius.
Žingsnis 5
Į padažą sudėkite vištieną ir grybus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir šiuo mišiniu pripildykite bandeles. Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 6
Sudėkite džiūvėsėlius ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 15 minučių. Džiuljenas bandelėse paruoštas! Gero apetito!
Žingsnis 7
Kad patiekalas atrodytų ryškesnis, džiūvėsėlius pabarstykite šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos