Julienne tartaletėmis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-08

Julienne tartaletėmis receptas

Tradiciškai "Julienne" patiekiamas "cocottes" - specialiomis metalinėmis ąsotėlėmis. Tačiau julieną galima paruošti ir tartaletėse. Taip patiekalą bus patogiau valgyti. O po gaminimo praktiškai nereikės plauti indų. Norint paruošti skanų julieną su grietinėle ir grybais, geriau imti vidutinio riebumo pieno produktus - grietinėlę 12 %, o grietinę - 15 %. Grybams rinkitės pievagrybius arba pievagrybius.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Julienne tartaletėmis receptas Žingsnis 1
Paruoškite produktus: nuplaukite grybus. Vištienos filė virkite 15-20 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.

Žingsnis 2

Julienne tartaletėmis receptas Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite vištienos filė ir grybus.

Žingsnis 3

Julienne tartaletėmis receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, 2-3 minutes pakepinkite grybus, tada sudėkite vištieną ir kepkite dar 3 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Julienne tartaletėmis receptas Žingsnis 4
Norėdami paruošti padažą, miltus supilkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite sviestą. Tada supilkite pieną ir kelias minutes troškinkite. Pabaigoje supilkite grietinę. Virkite, kol padažas sutirštės.

Žingsnis 5

Julienne tartaletėmis receptas Žingsnis 5
Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 6

Julienne tartaletėmis receptas Žingsnis 6
Užpildykite tartaletes vištiena ir grybais, į kiekvieną tartaletę įpilkite po 2 valgomuosius šaukštus padažo.

Žingsnis 7

Julienne tartaletėmis receptas Žingsnis 7
Pabarstykite tartaletes sūriu, sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių. Patiekalas paruoštas, mėgaukitės!

Žingsnis 8

Julienne tartaletėmis receptas Žingsnis 8
Kad patiekalas atrodytų ryškiau, papuoškite paruoštus julieninius tartaletus šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos