Publikavimo data: 2024-03-31
Ant grotelių kepti grybai ir cukinijos
Ant grotelių kepti pievagrybiai - greitas grybų gaminimo namuose receptas. Sotus, mažai kalorijų turintis patiekalas bus paruoštas per 30 minučių. Daugiausia laiko užtruks marinavimas. Didelius grybus rekomenduojama kepti ant elektrinio grilio. Jie laikomi aromatingiausiais ir skaniausiais, o po terminio apdorojimo visiškai išlaiko savo savybes.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus kepimui. Į gilų indą sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir cukiniją, pagardinkite druska ir Provanso žolelėmis, įpilkite sojų padažo, augalinio aliejaus, citrinos sulčių. Išmaišykite turinį ir palikite 20 minučių pastovėti. Kartkartėmis grybus pamaišykite.
Žingsnis 2
Pradėkite kepti ant grotelių. Marinuotus grybus ir cukiniją dėkite ant elektrinio grilio ir kepkite apie 2-3 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos