Ant grotelių kepti grybai ir cukinijos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Ant grotelių kepti grybai ir cukinijos

Ant grotelių kepti pievagrybiai - greitas grybų gaminimo namuose receptas. Sotus, mažai kalorijų turintis patiekalas bus paruoštas per 30 minučių. Daugiausia laiko užtruks marinavimas. Didelius grybus rekomenduojama kepti ant elektrinio grilio. Jie laikomi aromatingiausiais ir skaniausiais, o po terminio apdorojimo visiškai išlaiko savo savybes.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
44 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Ant grotelių kepti grybai ir cukinijos Žingsnis 1
Paruoškite grybus kepimui. Į gilų indą sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir cukiniją, pagardinkite druska ir Provanso žolelėmis, įpilkite sojų padažo, augalinio aliejaus, citrinos sulčių. Išmaišykite turinį ir palikite 20 minučių pastovėti. Kartkartėmis grybus pamaišykite.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepti grybai ir cukinijos Žingsnis 2
Pradėkite kepti ant grotelių. Marinuotus grybus ir cukiniją dėkite ant elektrinio grilio ir kepkite apie 2-3 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos