Ant grotelių kepti grybai ir cukinijos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Ant grotelių kepti grybai ir cukinijos

Ant grotelių kepti pievagrybiai - greitas grybų gaminimo namuose receptas. Sotus, mažai kalorijų turintis patiekalas bus paruoštas per 30 minučių. Daugiausia laiko užtruks marinavimas. Didelius grybus rekomenduojama kepti ant elektrinio grilio. Jie laikomi aromatingiausiais ir skaniausiais, o po terminio apdorojimo visiškai išlaiko savo savybes.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
44 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių kepti grybai ir cukinijos Žingsnis 1
Paruoškite grybus kepimui. Į gilų indą sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir cukiniją, pagardinkite druska ir Provanso žolelėmis, įpilkite sojų padažo, augalinio aliejaus, citrinos sulčių. Išmaišykite turinį ir palikite 20 minučių pastovėti. Kartkartėmis grybus pamaišykite.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepti grybai ir cukinijos Žingsnis 2
Pradėkite kepti ant grotelių. Marinuotus grybus ir cukiniją dėkite ant elektrinio grilio ir kepkite apie 2-3 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos