Publikavimo data: 2024-03-26
Ant grotelių kepti grybai su paprikomis ir baklažanais
Ant elektrinio grilio paruošti grybai, kitaip nei virti ar kepti, išsaugo didžiausią naudą sveikatai. Kepimui naudokite didelius grybus. Jie yra patys skaniausi ir aromatingiausi. Norėdami paįvairinti patiekalą, galite pridėti daržovių mišinio. Pavyzdžiui, baklažanų ir paprikų.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, citrinų sultis, aliejų, druską ir žoleles. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Grybus ir daržoves kepkite ant grotelių. Į indą su marinatu sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus, baklažaną ir papriką. Išmaišykite ir palikite 20 minučių. Įkaitinkite kepsninę ir sudėkite ant jos marinuotus grybus bei daržoves. Kepkite ant grotelių 2-3 minutes.
Kategorijos