Ant grotelių kepti grybai su paprikomis ir baklažanais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Ant grotelių kepti grybai su paprikomis ir baklažanais

Ant elektrinio grilio paruošti grybai, kitaip nei virti ar kepti, išsaugo didžiausią naudą sveikatai. Kepimui naudokite didelius grybus. Jie yra patys skaniausi ir aromatingiausi. Norėdami paįvairinti patiekalą, galite pridėti daržovių mišinio. Pavyzdžiui, baklažanų ir paprikų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
50 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ant grotelių kepti grybai su paprikomis ir baklažanais Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, citrinų sultis, aliejų, druską ir žoleles. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepti grybai su paprikomis ir baklažanais Žingsnis 2
Grybus ir daržoves kepkite ant grotelių. Į indą su marinatu sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus, baklažaną ir papriką. Išmaišykite ir palikite 20 minučių. Įkaitinkite kepsninę ir sudėkite ant jos marinuotus grybus bei daržoves. Kepkite ant grotelių 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos