Ant grotelių kepti kukurūzai su kalendromis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Ant grotelių kepti kukurūzai su kalendromis

Ant grotelių kepti kukurūzai yra tvirti ir aromatingi. Pesto padažas su kalendromis suteikia pikantiškumo ir ypatingo skonio. Kalendra nėra tik prieskonis. Tai vaistinis augalas. Ji padeda išvengti diabeto, teigiamai veikia cukraus kiekį kraujyje, yra naudinga akims ir odai. Kalendra ir kalendra yra tas pats augalas. Paprastai kalendra vadinama žolelėmis, o kalendra - sėklomis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Ant grotelių kepti kukurūzai su kalendromis Žingsnis 1
Paruoškite moliūgų sėklas. Sumaišykite jas su aliejumi, druska ir aitriosios paprikos milteliais. Paimkite kepimo skardą ir paskleiskite moliūgų sėklas. Įdėkite ją į iki 230 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių. Reguliariai pamaišykite.

Žingsnis 2

Ant grotelių kepti kukurūzai su kalendromis Žingsnis 2
Paruoškite pesto padažą. Virtuviniu kombainu susmulkinkite kalendras, aliejų, moliūgų sėklas, česnaką ir sūrį. Jei reikia, pagardinkite druska.

Žingsnis 3

Ant grotelių kepti kukurūzai su kalendromis Žingsnis 3
Baigkite gaminti patiekalą. Įkaitinkite kepsninę ir sudėkite kukurūzus. Kepkite ant grotelių 15 minučių, apverskite kas 3 minutes. Turėtumėte išgauti tolygią aukso rudumo plutelę. Sudėkite kukurūzus į lėkštę ir aptepkite paruoštu padažu, tada pabarstykite sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos