Publikavimo data: 2025-08-17
Ant grotelių kepti kukurūzai su kalendromis
Ant grotelių kepti kukurūzai yra tvirti ir aromatingi. Pesto padažas su kalendromis suteikia pikantiškumo ir ypatingo skonio. Kalendra nėra tik prieskonis. Tai vaistinis augalas. Ji padeda išvengti diabeto, teigiamai veikia cukraus kiekį kraujyje, yra naudinga akims ir odai. Kalendra ir kalendra yra tas pats augalas. Paprastai kalendra vadinama žolelėmis, o kalendra - sėklomis.
Žingsnis 1
Paruoškite moliūgų sėklas. Sumaišykite jas su aliejumi, druska ir aitriosios paprikos milteliais. Paimkite kepimo skardą ir paskleiskite moliūgų sėklas. Įdėkite ją į iki 230 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių. Reguliariai pamaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite pesto padažą. Virtuviniu kombainu susmulkinkite kalendras, aliejų, moliūgų sėklas, česnaką ir sūrį. Jei reikia, pagardinkite druska.
Žingsnis 3
Baigkite gaminti patiekalą. Įkaitinkite kepsninę ir sudėkite kukurūzus. Kepkite ant grotelių 15 minučių, apverskite kas 3 minutes. Turėtumėte išgauti tolygią aukso rudumo plutelę. Sudėkite kukurūzus į lėkštę ir aptepkite paruoštu padažu, tada pabarstykite sūriu.
Kategorijos