Publikavimo data: 2025-08-20
Ant medžio anglių grilio kepti grybai terijakio padaže
Puikus garnyras prie mėsos ir žuvies patiekalų. Aštrus, rafinuotas ir labai skanus.
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus ir išimkite kojeles. Apšlakstykite terijakio padažu, druska ir pipirais. Dėkite ant padėklo arba folijos (ją reikėtų suvynioti 4-5 sluoksniais, suformuojant padėklą).
Žingsnis 2
Įkaitinkite kepsninę iki 230 °C temperatūros. Išdėliokite anglis santykiu 50/50.
Žingsnis 3
Padėkliuką su grybais pastatykite ant netiesioginės ugnies, suberkite rūkymo drožles (nebūtina) ir uždengę dangčiu palaikykite 20 minučių.
Žingsnis 4
Tada perkelkite ant tiesioginės ugnies ir nuolat maišydami kepkite apie 10 minučių. Tada vėl perkelkite į netiesioginę ugnį ir 10 minučių uždengę folija kepkite.
Kategorijos