Ant medžio anglių grilio kepti grybai terijakio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Ant medžio anglių grilio kepti grybai terijakio padaže

Puikus garnyras prie mėsos ir žuvies patiekalų. Aštrus, rafinuotas ir labai skanus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
60 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Ant medžio anglių grilio kepti grybai terijakio padaže Žingsnis 1
Nuplaukite grybus ir išimkite kojeles. Apšlakstykite terijakio padažu, druska ir pipirais. Dėkite ant padėklo arba folijos (ją reikėtų suvynioti 4-5 sluoksniais, suformuojant padėklą).

Žingsnis 2

Įkaitinkite kepsninę iki 230 °C temperatūros. Išdėliokite anglis santykiu 50/50.

Žingsnis 3

Ant medžio anglių grilio kepti grybai terijakio padaže Žingsnis 3
Padėkliuką su grybais pastatykite ant netiesioginės ugnies, suberkite rūkymo drožles (nebūtina) ir uždengę dangčiu palaikykite 20 minučių.

Žingsnis 4

Tada perkelkite ant tiesioginės ugnies ir nuolat maišydami kepkite apie 10 minučių. Tada vėl perkelkite į netiesioginę ugnį ir 10 minučių uždengę folija kepkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos