Apelsininio upėtakio salotos. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Apelsininio upėtakio salotos.

Lengvos salotos su neįprastu ingredientų deriniu ir įsimintinu skoniu padės paįvairinti meniu ir papuošti stalą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nuplaukite ir nusausinkite salotas.

Žingsnis 2

Apelsininio upėtakio salotos. Žingsnis 2
Paruoškite padažą: sumaišykite 1/2 apelsino sultis, medų, aliejų, garstyčias ir viską išplakite.

Žingsnis 3

Apelsininio upėtakio salotos. Žingsnis 3
Apelsiną supjaustykite skiltelėmis (be plėvelės ir kauliukų).

Žingsnis 4

Supjaustykite žuvį plonais griežinėliais.

Žingsnis 5

Apšlakstykite salotas padažu, ant viršaus išdėliokite žuvį ir apelsiną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos