Apelsinų agar-agar panna cotta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Apelsinų agar-agar panna cotta

Panna cotta - itališkas desertas, kuris yra kreminė želė. Panna cotta su apelsinais yra malonaus citrusinių vaisių aromato ir gražios ryškios spalvos. Desertas pasirodo esąs mažai kaloringas, todėl tinka tiems, kurie laikosi dietos. Pagrindinis panna cotta ingredientas, grietinėlė, geriau imti gaminti 12 % riebumo. Apelsinų imkite sunkesnių, su ryškiu citrusinių vaisių kvapu. Desertas bus aromatingesnis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Apelsinų agar-agar panna cotta Žingsnis 1
Paruoškite apelsinus patiekimui. Apelsinų skilteles supjaustykite mažais gabalėliais. Suberkite cukraus pudrą, apelsinų likerį ir išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Apelsinų agar-agar panna cotta Žingsnis 2
Paruoškite kremo pagrindą. Sumaišykite grietinėlę su apelsino žievele ir cukrumi. Uždėkite puodą ant ugnies ir užvirinkite.

Žingsnis 3

Apelsinų agar-agar panna cotta Žingsnis 3
Sumaišykite grietinėlę su želatina. Karštoje grietinėlėje ištirpinkite agarą ir visiškai atvėsinkite. Supilkite į formeles per sietelį ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos