Publikavimo data: 2024-04-17
Apelsinų agar-agar panna cotta
Panna cotta - itališkas desertas, kuris yra kreminė želė. Panna cotta su apelsinais yra malonaus citrusinių vaisių aromato ir gražios ryškios spalvos. Desertas pasirodo esąs mažai kaloringas, todėl tinka tiems, kurie laikosi dietos. Pagrindinis panna cotta ingredientas, grietinėlė, geriau imti gaminti 12 % riebumo. Apelsinų imkite sunkesnių, su ryškiu citrusinių vaisių kvapu. Desertas bus aromatingesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite apelsinus patiekimui. Apelsinų skilteles supjaustykite mažais gabalėliais. Suberkite cukraus pudrą, apelsinų likerį ir išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite kremo pagrindą. Sumaišykite grietinėlę su apelsino žievele ir cukrumi. Uždėkite puodą ant ugnies ir užvirinkite.
Žingsnis 3
Sumaišykite grietinėlę su želatina. Karštoje grietinėlėje ištirpinkite agarą ir visiškai atvėsinkite. Supilkite į formeles per sietelį ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms.
Kategorijos