Publikavimo data: 2024-06-22
Apetitiniai vokai su sūrio įdaru
Jei norite užkandžiauti ir jau atsivalgėte sūrio pyragaičių ir blynų, jums tiks sluoksniuotos tešlos vokeliai. Jų visada galima įsigyti, jie skanūs, visai nebrangūs ir visada patiks jums ir jūsų artimiesiems prie stalo.
Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite nelabai plonai ir padalykite į vienodus kvadratėlius. Sumaišykite tarkuotą sūrį, prieskonius, žoleles, druską ir du kiaušinius su varške. Palikite šiek tiek kiaušinio, kad pateptumėte paplotėlius. Mišinį dėkite ant lakštų prie pat kampo.
Žingsnis 2
Suformuokite trikampius vokus ir šiek tiek paspauskite, kad kepdami jie nesuliptų. Dėkite vokus ant kepimo skardos, išklotos popieriumi, ir aptepkite likusiu kiaušiniu.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir įdėkite kepimo skardą su vokeliais kepti 20 minučių. Paruoštą patiekalą galima patiekti karštą arba šaltą.
Kategorijos