Publikavimo data: 2024-05-20
Apetitiškas vištienos pattitiamas
Vištiena, interpretuota su ptitim pasta, įgauna išskirtinį skonį ir išvaizdą. Ptitim dėl savo kokybės ir tekstūros yra populiarus Izraelyje ir būtinai įtraukiamas į moksleivių valgiaraščius. Morkų ir svogūnų griežinėliai, troškinami keptuvėje po mėsos, suteikia patiekalui savo skonį. Ypatingų sunkumų gaminant patiekalą nėra. Produktai paprastai pažįstami daugeliui kulinarijos mėgėjų ir yra gana pigūs.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Svogūnus ir morkas supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite vištieną ir kepkite, kol apskrus. Išimkite vištieną iš keptuvės į lėkštę, uždenkite, kad neatvėstų, ir sudėkite svogūnus bei morkas. Kartu kepkite 3-4 minutes.
Žingsnis 3
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite patitaniją ir išmaišykite. Įsitikinkite, kad makaronai gerai aptepti aliejumi. Įpilkite į keptuvę verdančio vandens, dvigubai daugiau nei pittitim. Virkite apie 10 minučių ant silpnos ugnies uždengę dangčiu. Kai pitiomas sugers dalį vandens, paviršiuje pasirodys kruopos. Grąžinkite vištieną į keptuvę, įberkite druskos, pipirų, kario ir išmaišykite. Virkite dar 10 minučių, kol paukštiena sugers visą vandenį. Dar kartą išmaišykite patiekalą.
Kategorijos