Apetitiškas vištienos pattitiamas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Apetitiškas vištienos pattitiamas

Vištiena, interpretuota su ptitim pasta, įgauna išskirtinį skonį ir išvaizdą. Ptitim dėl savo kokybės ir tekstūros yra populiarus Izraelyje ir būtinai įtraukiamas į moksleivių valgiaraščius. Morkų ir svogūnų griežinėliai, troškinami keptuvėje po mėsos, suteikia patiekalui savo skonį. Ypatingų sunkumų gaminant patiekalą nėra. Produktai paprastai pažįstami daugeliui kulinarijos mėgėjų ir yra gana pigūs.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Apetitiškas vištienos pattitiamas Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Svogūnus ir morkas supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite.

Žingsnis 2

Apetitiškas vištienos pattitiamas Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite vištieną ir kepkite, kol apskrus. Išimkite vištieną iš keptuvės į lėkštę, uždenkite, kad neatvėstų, ir sudėkite svogūnus bei morkas. Kartu kepkite 3-4 minutes.

Žingsnis 3

Apetitiškas vištienos pattitiamas Žingsnis 3
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite patitaniją ir išmaišykite. Įsitikinkite, kad makaronai gerai aptepti aliejumi. Įpilkite į keptuvę verdančio vandens, dvigubai daugiau nei pittitim. Virkite apie 10 minučių ant silpnos ugnies uždengę dangčiu. Kai pitiomas sugers dalį vandens, paviršiuje pasirodys kruopos. Grąžinkite vištieną į keptuvę, įberkite druskos, pipirų, kario ir išmaišykite. Virkite dar 10 minučių, kol paukštiena sugers visą vandenį. Dar kartą išmaišykite patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos