Publikavimo data: 2024-10-21
Apetitiškos pupelės su grybais
Anksčiau žmonės grybams auginti skirdavo specialias vietas. Netrukus paaiškėjo, kad baltieji grybai gerai auga bet kokioje tamsioje ir drėgnoje vietoje. Šiandien pievagrybiai yra labai populiarūs grybai. Jie paplitę visame pasaulyje ir laikomi puikiu dietiniu maistu. Pagrindinė grybų nauda - maistingi baltymai. Juose gausu tiamino bei vitaminų D ir E.
Žingsnis 1
Pievagrybius virkite apie 10 minučių, išimkite ir atidėkite sultinį į šalį.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir su trupučiu augalinio aliejaus apkepkite svogūną iki auksinės spalvos. Sudėkite morkas ir kepkite toliau. Tada suberkite pomidorus ir paprikas. Druskos ir pipirų pagal skonį. Toliau troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 3
Grybų ir pomidorų padažo lėkštės taip pat siunčiamos troškinti. Tada įpilkite porą šaukštų grybų sultinio ir įmeskite lauro lapą. Kruopščiai išmaišykite. Troškinkite dar 10 minučių. Galiausiai sudėkite pupeles ir česnakus ir troškinkite dar apie 15 minučių.
Kategorijos