Apvalūs onigiri su kalmarais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Apvalūs onigiri su kalmarais

Šis patiekalas yra vienas populiariausių Japonijoje. Japonai jį nešiojasi su savimi užkandžiui į darbą ir mokyklą, nes onigiri yra labai sotūs, skanūs (tokie pat skanūs kaip bandelės!), lengvai virškinami ir suteikia užtaisą visai dienai. Jie formuojami įvairių formų (apvalūs, trikampiai), vaikams - figūrėlių pavidalo, pritvirtinant jiems iš nori išpjautas akis. Onigiri įdaras naudojamas įvairiais būdais. Mūsų recepte naudojami virti kalmarai. Jis suteikia patiekalui jūros gaivumo ir sveikumo.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
276 kcal.
Baltymai
9 g
Angliavandeniai
57 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Apvalūs onigiri su kalmarais Žingsnis 1
Sumaišykite cukrų su druska ir ryžių actu. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Apvalūs onigiri su kalmarais Žingsnis 2
Apvalūs ryžiai geriau tinka onigiri, nes jie yra lipnesni. Ryžius gerai nuplaukite, kol vanduo taps skaidrus. Ir išvirkite (ryžius virkite ½ santykiu).

Žingsnis 3

Apvalūs onigiri su kalmarais Žingsnis 3
Supjaustykite kalmarus kubeliais. Skystą mišinį supilkite į paruoštą mišinį ir gerai išmaišykite. Paimkite nedidelį kiekį ryžių, ant jų dėkite šaukštą kubeliais supjaustytų kalmarų ir uždenkite antrąja ryžių porcija, kad susidarytų rutuliukai.

Žingsnis 4

Apvalūs onigiri su kalmarais Žingsnis 4
Ryžių rutuliukus gerai užkimškite. Supjaustykite nori juostelėmis ir priklijuokite prie kiekvieno rutuliuko. Patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos