Onigiri su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Onigiri su lašiša

Onigiri - japoniškas patiekalas, ryžių trikampėliai, primenantys mūsų pyragėlius. Tai maistingas patiekalas, kuris greitai numalšina alkį, nes jo sudėtyje yra angliavandenių. Onigiri dažnai pasiimama į kelionę, kad būtų galima valgyti keliaujant. Onigiri taip pat duodama vaikams mokykloje pietums. Įdaras viduje gali būti bet koks: žuvis, mėsa, daržovių gabalėliai. Onigiri papuošiamas nori jūros dumblių juostele. Šiuos ryžių pyragėlius paruošti labai paprasta, tai gali padaryti net moksleiviai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su lašiša Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Užpilkite ryžius vandeniu ir pastatykite ant didelės ugnies. Virkite neuždengę dangčiu. Tada sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite 15-20 minučių. Nuimkite puodą nuo viryklės, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 15 minučių pastovėti. Sudėkite ryžius į dubenį ir atsargiai išmaišykite mentele. Leiskite jiems atvėsti.

Žingsnis 2

Onigiri su lašiša Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Kol ryžiai aušta, supjaustykite žuvį mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Onigiri su lašiša Žingsnis 3
Suformuokite onigiri. Ryžius padalykite į 6 porcijas. Sudrėkinkite rankas vandenyje. Paimkite vieną ryžių porciją ir suformuokite plokščią paplotėlį. Pirštais padarykite nedidelį įdubimą ir įdėkite į jį įdaro. Uždarykite jį taip, kad žuvis būtų viduje. Padarykite trikampio formą ir apvyniokite onigiri juostelėmis nori jūros dumblių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos