Onigiri su konservuota rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša

Onigiri - tai patiekalas, kuris įkūnija japonų virtuvę. Gamindami jį galite pasinerti į šios šalies atmosferą ir paragauti jo iki soties. Šis variantas yra daug pigesnis ir paprastesnis nei pirkti lėktuvo bilietus kelionei. Onigiri pagrindą sudaro ryžiai, į kuriuos dedami įvairūs įdarai: žuvis, mėsa arba daržovės. Pagal formą jie būna apvalūs arba trikampiai. Pagal šį receptą siūlome onigiri gaminti su konservuota rausvąja lašiša. Patiekalas sultingas ir skanus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 1
Ryžius virkite, kol suminkštės, be druskos.

Žingsnis 2

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, paruoškite onigiri įdarą. Sumaišykite konservuotą rausvąją lašišą su majonezu.

Žingsnis 3

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 3
Onigiri formelės dugną pabarstykite druska ir sudėkite ryžių sluoksnį. Į vidurį dėkite konservuotos rausvosios lašišos įdarą.

Žingsnis 4

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 4
Uždenkite įdarą kitu ryžių sluoksniu ir suspauskite onigiri. Supjaustykite nori lapus nedideliais gabalėliais ir jais papuoškite onigiri.

Žingsnis 5

Onigiri su konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 5
Patiekite onigiri lėkštėse. Ant viršaus užtepkite sojų padažo, wasabi ir imbiero.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos