Publikavimo data: 2024-06-12
Onigiri su konservuota rausvąja lašiša
Onigiri - tai patiekalas, kuris įkūnija japonų virtuvę. Gamindami jį galite pasinerti į šios šalies atmosferą ir paragauti jo iki soties. Šis variantas yra daug pigesnis ir paprastesnis nei pirkti lėktuvo bilietus kelionei. Onigiri pagrindą sudaro ryžiai, į kuriuos dedami įvairūs įdarai: žuvis, mėsa arba daržovės. Pagal formą jie būna apvalūs arba trikampiai. Pagal šį receptą siūlome onigiri gaminti su konservuota rausvąja lašiša. Patiekalas sultingas ir skanus.
Žingsnis 1
Ryžius virkite, kol suminkštės, be druskos.
Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, paruoškite onigiri įdarą. Sumaišykite konservuotą rausvąją lašišą su majonezu.
Žingsnis 3
Onigiri formelės dugną pabarstykite druska ir sudėkite ryžių sluoksnį. Į vidurį dėkite konservuotos rausvosios lašišos įdarą.
Žingsnis 4
Uždenkite įdarą kitu ryžių sluoksniu ir suspauskite onigiri. Supjaustykite nori lapus nedideliais gabalėliais ir jais papuoškite onigiri.
Žingsnis 5
Patiekite onigiri lėkštėse. Ant viršaus užtepkite sojų padažo, wasabi ir imbiero.
Kategorijos