Kalmarų onigiri pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Kalmarų onigiri

Onigiri yra japonų nacionalinis patiekalas iš ryžių su įdaru. Į jį gali būti dedama jūros gėrybių, žuvies, daržovių ir valgomųjų jūros dumblių. Paprastai onigiri yra formuojami rutuliuko arba trikampio formos. Šiam patiekalui geriausiai tinka apvalių grūdų ryžių rūšys. Juose yra daug krakmolo ir jie neleidžia onigiri subyrėti. Onigiri su kalmarais ir varške - puikus būdas paįvairinti savo valgiaraštį ir pajusti japoniškos virtuvės skonį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarų onigiri Žingsnis 1
Susmulkinkite kalmarų gabalėlius.

Žingsnis 2

Kalmarų onigiri Žingsnis 2
Išvirkite ryžius, kol išvirs, šiek tiek atvėsinkite, suberkite cukrų, druską ir ryžių actą.

Žingsnis 3

Kalmarų onigiri Žingsnis 3
Įmaišykite kalmarų gabalėlius ir varškę.

Žingsnis 4

Kalmarų onigiri Žingsnis 4
Onigiri galite formuoti rankomis, tačiau patogiau naudoti nedidelį trikampį indą. Ant trikampio formos indo dugno dėkite ryžių sluoksnį ir padarykite įdubimą. Į duobutę sudėkite sūrio ir kalmarų įdarą.

Žingsnis 5

Kalmarų onigiri Žingsnis 5
Ant viršaus užberkite ryžių sluoksnį ir švelniai užspauskite. Atsargiai išimkite onigiri iš indo. Tą patį padarykite ir su likusiais produktais.

Žingsnis 6

Kalmarų onigiri Žingsnis 6
Vieną onigiri pusę apvyniokite nori jūros dumblių juostele, o šoninius kraštus apvoliokite sezamo sėklose. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos