Publikavimo data: 2025-08-17
Arbūzo griežinėlių salotos su kumpiu, sūriu ir kiaušiniu
Salotos "Arbūzo griežinėlis" su kumpiu, sūriu ir kiaušiniu yra gražus, ryškus kulinarinis darbas. Užkandis gaunasi labai skanus, sotus ir įspūdingas. Jį kiekvienas gali paruošti šventės proga arba tiesiog esant gerai nuotaikai. Tokiu "Arbūzo gabalėliu" galite pamaitinti visus svečius. Šis įmantrus patiekalas primins vasarą ir suteiks tikrą gastronominį malonumą. Salotas lengva paruošti. Daugiausia laiko sugaištama ingredientams paruošti. Pačiam užkandžiui surinkti prireiks vos penkių minučių.
Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Į vandenį supilkite actą, suberkite cukrų ir išmaišykite. Šiuo mišiniu užpilkite svogūnus. Palikite 10 minučių. Po to nusunkite marinatą ir nusunkite svogūnus nuo lašų pertekliaus.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius. Įdėkite kiaušinius į šaltą vandenį. Užvirinkite. Kietai virkite 10 minučių. Atvėsinkite, išimkite lukštus, smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite ant vidutinės tarkavimo lentelės.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Didelėje plokščioje lėkštėje išdėliokite pusmėnulio formos kumpio porciją, ištepkite ją majonezu. Tada paskleiskite marinuotus svogūnus. Aptepkite plonu majonezo tinkleliu. Apibarstykite kiaušiniais, aptepkite majonezu. Uždėkite sūrio. Šiek tiek toliau nuo krašto paskleiskite pomidorus - tai bus arbūzo minkštimas. Prie pusmėnulio krašto paskleiskite agurkus - tai bus žievė. Alyvuoges dėkite ant pomidorų kaip arbūzo sėklas.
Kategorijos