Publikavimo data: 2024-05-12
Armėniškas pitos ritinys su įdaru
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą, kurio reikės pirmajam pitos lakštui. Morkas sutarkuokite smulkia tarka, sūrį galima sutarkuoti stambia tarka. Viską sumaišykite su majonezu ir česnaku, kad gautųsi vientisa masė, ir užtepkite ją ant pitos.
Žingsnis 2
Ant viršaus faršą uždenkite kitu pitos lakštu, aptepkite majonezu ir česnaku, o ant viršaus uždėkite smulkiais kubeliais supjaustytus virtus kiaušinius ir susmulkintus pipirus.
Žingsnis 3
Uždenkite įdarą trečiuoju pitos lakštu, aptepkite jį majonezu, ant viršaus sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą dešrą ir pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais.
Žingsnis 4
Atsargiai suvyniokite vyniotinį, suvyniokite jį į maistinę plėvelę arba foliją ir palikite šaldytuve 20 minučių, kad pita susigertų ir įsigertų padažo.
Kategorijos