Armėniški lavašai arba kvietinės bandelės su įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Armėniški lavašai arba kvietinės bandelės su įdaru

Jei ryte tingite stovėti prie viryklės arba neturite laiko ilgai virti, pasigaminkite šiuos trikampėlius. Paprasta, greita ir skanu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
302 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Armėniški lavašai arba kvietinės bandelės su įdaru Žingsnis 1
Nuluptus kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Žingsnis 2

Armėniški lavašai arba kvietinės bandelės su įdaru Žingsnis 2
Įpilkite majonezo, pagal skonį įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Įdaras paruoštas.

Žingsnis 3

Armėniški lavašai arba kvietinės bandelės su įdaru Žingsnis 3
Perlenkite armėnišką pitą arba kvietinę bandelę per pusę ir perpjaukite į 2 dalis.

Žingsnis 4

Armėniški lavašai arba kvietinės bandelės su įdaru Žingsnis 4
Tada kiekvieną gabalėlį supjaustykite į 2 juosteles. Gaunasi 4 gabaliukai.

Žingsnis 5

Armėniški lavašai arba kvietinės bandelės su įdaru Žingsnis 5
Padalykite įdarą į 4 dalis, kiekvieną dalį dėkite ant juostelės ir sulenkite į trikampį.

Žingsnis 6

Armėniški lavašai arba kvietinės bandelės su įdaru Žingsnis 6
Visas juosteles susukite į trikampį.

Žingsnis 7

Armėniški lavašai arba kvietinės bandelės su įdaru Žingsnis 7
Du žalius kiaušinius sumaišykite šakute, įberkite žiupsnelį druskos. Kiekvieną trikampėlį pamerkite į šį mišinį ir dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi.

Žingsnis 8

Armėniški lavašai arba kvietinės bandelės su įdaru Žingsnis 8
Kepkite iš abiejų pusių, kol taps traškūs ir auksinės spalvos. Dėkite į lėkštę. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, patiekalai su sojų padažu, receptų knyga

Kategorijos