Publikavimo data: 2024-01-01
Vištiena su šparaginėmis pupelėmis ir grybais receptas
Vištienos filė su šparaginėmis pupelėmis ir grybais, kepta sojos padaže, yra skanus ir lengvas azijietiškas patiekalas. Visi jam paruošti naudojami ingredientai yra labai paprasti ir nebrangūs. Tokią vištieną paruošti greitai ir lengvai. Jums nebereikia užsisakyti azijietiško maisto su pristatymu, nes galite jį pasigaminti namuose. O jei į šį patiekalą įdėsite makaronų, pavyzdžiui, udon arba soba, ir pagardinsite jį terijakio padažu, jis taps dar skanesnis ir sotesnis.
Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nuplaukite grybus. Nulupkite česnaką. Atšildykite šparagines pupeles.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite griežinėliais arba skiltelėmis.
Žingsnis 4
Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite vištieną 5 minutes ant didelės ugnies, kol paruduos.
Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite grybus ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 7
Į keptuvę suberkite šparagines pupeles ir česnakus ir kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 8
Į vištieną ir daržoves įpilkite sojų padažo. Maišykite ir kepkite dar 2 minutes, kol sojų padažas išgaruos. Pagardinkite pagal skonį.
Žingsnis 9
Paruoštą patiekalą pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos