Aromatinga bagetė su sūriu, česnakais ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Aromatinga bagetė su sūriu, česnakais ir žolelėmis

Bagetės plutelė yra traškios plutelės ir švelnaus minkštimo. Bagetė yra Prancūzijos vizitinė kortelė. Su sūriu, česnakais ir žolelėmis pagaminta bagetė bus ne tik labai traški, bet ir aromatinga bei skani.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
358 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (39 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga bagetė su sūriu, česnakais ir žolelėmis Žingsnis 1
Įjunkite orkaitę, kad įkaistų. Sutarkuokite sūrį, susmulkinkite petražoles, išspauskite česnaką ir sumaišykite su minkštu sviestu. Bagetę perpjaukite beveik per visą ilgį įstrižais pjūviais, pjūvius užpildykite sūrio mišiniu. Suvyniokite bagetę į foliją ir 20 minučių pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos