Publikavimo data: 2024-05-26
Aromatinga kesadila su grybais
Grybų kesadilija yra lengvo, skanaus, nebrangaus, tačiau daug augalinių baltymų ir vitaminų turinčio patiekalo pavyzdys. Šiam patiekalui puikiai tinka mocarelos sūris, džiovintas raudonėlis ir džiovintas česnakas, turintys subtilų aromatą. Naudojant pitos duoną, patiekalą labai lengva paruošti, nors jo kaina nėra didelė, o laiko sąnaudos minimalios.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Į majonezą sudėkite česnaką ir raudonėlį ir išmaišykite. Padažu aptepkite pusę plokštainio. Ant padažo uždėkite sluoksnį grybų ir šiek tiek sūrio.
Žingsnis 2
Sulenkite duoną per pusę. Į kitas tortilijas tokiu pat būdu sudėkite įdarą. Įdarytas tortilijas dėkite į sausą įkaitintą keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių. Jei norite, sudėkite kesadilijas ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje aukštoje temperatūroje.
Kategorijos