Aromatinga kesadila su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aromatinga kesadila su grybais

Grybų kesadilija yra lengvo, skanaus, nebrangaus, tačiau daug augalinių baltymų ir vitaminų turinčio patiekalo pavyzdys. Šiam patiekalui puikiai tinka mocarelos sūris, džiovintas raudonėlis ir džiovintas česnakas, turintys subtilų aromatą. Naudojant pitos duoną, patiekalą labai lengva paruošti, nors jo kaina nėra didelė, o laiko sąnaudos minimalios.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga kesadila su grybais Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Į majonezą sudėkite česnaką ir raudonėlį ir išmaišykite. Padažu aptepkite pusę plokštainio. Ant padažo uždėkite sluoksnį grybų ir šiek tiek sūrio.

Žingsnis 2

Aromatinga kesadila su grybais Žingsnis 2
Sulenkite duoną per pusę. Į kitas tortilijas tokiu pat būdu sudėkite įdarą. Įdarytas tortilijas dėkite į sausą įkaitintą keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių. Jei norite, sudėkite kesadilijas ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje aukštoje temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos