Publikavimo data: 2024-05-25
Kesadila su kumpiu ir daržovėmis
Kesadilija yra tradicinis meksikietiškas patiekalas. Jis gaminamas iš kukurūzų arba kvietinių tortilijų, į vidurį dedama daržovių ir daug sūrio, o tortilija perlenkiama per pusę. Tortiliją galite pakeisti įprasta plona pita, išpjaudami iš jos apskritimą, tačiau skonis šiek tiek skirsis nuo tikros kesadilijos.
Žingsnis 1
Pomidorus ir agurkus supjaustykite pusžiedžiais. Sūrį sutarkuokite, o kumpį supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Padėkite tortiliją ant įkaitintos, nepadengtos riebalais keptuvės, pabarstykite sūriu, palaukite, kol sūris šiek tiek išsilydys, ir ant vienos tortilijos pusės sudėkite pomidorus, agurkus ir kumpį. Tada tortiliją perlenkite per pusę ir kepkite iš abiejų pusių po 1 minutę.
Kategorijos