Meksikietiška kesadila su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Meksikietiška kesadila su vištienos filė

Šiandien ruošiame populiarų meksikietišką užkandį - kesadilijas su vištiena. Privalomas tokio patiekalo ingredientas yra sūris, geriau naudoti tą, kuris stipriau išsilydo. Daržovių galima pridėti pagal skonį, pavyzdžiui, įdarą papildyti konservuotais kukurūzais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Meksikietiška kesadila su vištienos filė Žingsnis 1
Susmulkintą svogūną pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite paprikas ir pomidorus. Tada į keptuvę sudėkite vištienos gabalėlius. Kepkite 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Meksikietiška kesadila su vištienos filė Žingsnis 2
Ant česnaku apšlakstytų tortilijų dėkite keptą vištieną ir daržoves taip, kad pusė tortilijos liktų laisva. Ant įdaro uždėkite sūrio griežinėlių ir sulenkite tortiliją per pusę. Kepkite tortiliją sausoje keptuvėje 1 minutę ant vidutinės ugnies, kad sūris viduje išsilydytų. Pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais ir petražolėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos