Publikavimo data: 2024-05-25
Meksikietiška kesadila su vištienos filė
Šiandien ruošiame populiarų meksikietišką užkandį - kesadilijas su vištiena. Privalomas tokio patiekalo ingredientas yra sūris, geriau naudoti tą, kuris stipriau išsilydo. Daržovių galima pridėti pagal skonį, pavyzdžiui, įdarą papildyti konservuotais kukurūzais.
Žingsnis 1
Susmulkintą svogūną pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą, tada sudėkite paprikas ir pomidorus. Tada į keptuvę sudėkite vištienos gabalėlius. Kepkite 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Ant česnaku apšlakstytų tortilijų dėkite keptą vištieną ir daržoves taip, kad pusė tortilijos liktų laisva. Ant įdaro uždėkite sūrio griežinėlių ir sulenkite tortiliją per pusę. Kepkite tortiliją sausoje keptuvėje 1 minutę ant vidutinės ugnies, kad sūris viduje išsilydytų. Pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais ir petražolėmis.
Kategorijos