Publikavimo data: 2024-01-19
Kesadila su vištiena ir grybais receptas
Kesadilija - tai meksikietiškas patiekalas, gaminamas iš kvietinių arba kukurūzų miltų tortilijų, įdarytų įdaru. Labai populiarus variantas, kai įdaras dedamas tarp dviejų tortilijų kaip sumuštinis, o tada kesadila supjaustoma gabalėliais. Šiame recepte kaip kesadilijos įdaras naudojama vištiena, grybai ir paprikos. Jei norite, galite įdėti tarkuoto sūrio, tada patiekalas taps dar sotesnis ir skanesnis.
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus, vištienos filė ir paprikas ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Svogūnus nulupkite. Pašalinkite paprikos kotelį.
Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 5
Vištienos filė supjaustykite nedideliais 1,5-2 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite filė 5 minutes ant didelės ugnies, tada sumažinkite ugnį iki vidutinės.
Žingsnis 7
Į vištieną sudėkite svogūnus ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 8
Į keptuvę sudėkite paprikas ir grybus. Viską kartu kepkite dar 2-3 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kesadilijos įdaras paruoštas.
Žingsnis 9
Padėkite plokščią duoną ant plokščios lėkštės.
Žingsnis 10
Ant viršaus uždėkite įdarą ir uždenkite antrąja tortilija. Perpjaukite kesadilją į 2 stačiakampius arba 4 trikampius ir patiekite.
Žingsnis 11
Prieš dėdami įdarą, tortilijas patepkite majonezu, sūrio padažu arba pomidorų kečupu. Jei norite aštresnio užpilo, naudokite jalapeño žiedus.
Kategorijos