Publikavimo data: 2024-05-25
Kesadila su vištiena ir čederiu
Kesadila yra populiarus meksikiečių virtuvės patiekalas. Tai kviečių arba kukurūzų tortilija, įdaryta sūriu ir kitais įdarais, perlenkta per pusę, kepama keptuvėje arba gruzdinama. Tirštas lydytas sūris, traškios tortilijos ir kvapnūs įdarai sudaro unikalų derinį, dėl kurio išprotėsite nuo pirmo kąsnio.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, pomidorus ir papriką, suberkite kukurūzus ir viską pakepinkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Tada nukelkite nuo ugnies ir perkelkite į dubenį.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite ne per plonais griežinėliais ir nuolat maišydami 2-3 minutes kepkite alyvuogių aliejuje ant didelės ugnies. Tada sudėkite pomidorų pastą, druską ir pipirus, išmaišykite ir dar minutę kaitinkite ant ugnies. Tada perkelkite mėsą į dubenį su daržovėmis.
Žingsnis 3
Čederio sūrį sutarkuokite stambia tarka. Ant pusės tortilijos dėkite sūrio, tada mėsos ir daržovių įdarą ir dar vieną sūrio sluoksnį, uždenkite kita tortilijos puse ir perpjaukite tortiliją per pusę.
Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi arba ant grotelių kepkite kesadiliją 2-3 minutes iš vienos pusės, tada apverskite ir kepkite iš kitos pusės dar 1-2 minutes.
Kategorijos