Krevečių kesadila pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Krevečių kesadila

Tortilija yra meksikietiška kukurūzų tortilija. Įprasta manyti, kad meksikietiškos virtuvės patiekalai yra tarsi ryški liepsna, kurioje liepsnoja aštrūs skoniai. O kalbant apie kesadilją su krevetėmis - tai kvapnus, skanus ir labai sotus užkandis, kuris patiks net meksikietiškos aštrios virtuvės priešininkams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevečių kesadila Žingsnis 1
Tortiliją paruoškite patys, tai neužtrunka ilgai, o skonis puikus.

Žingsnis 2

Krevečių kesadila Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite krevetes. Tada sudėkite vyšninius pomidorus ir bazilikus. Kepkite 3-4 minutes, tada sudėkite česnaką ir supilkite grietinėlę.

Žingsnis 3

Krevečių kesadila Žingsnis 3
Sutarkuokite goudos sūrį ir užtepkite ant vienos tortilijos pusės. Ant viršaus sudėkite krevetes ir uždenkite kita tortilijos puse. Dėkite į keptuvę be aliejaus. Apkepkite iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos