Publikavimo data: 2024-05-25
Krevečių kesadila
Tortilija yra meksikietiška kukurūzų tortilija. Įprasta manyti, kad meksikietiškos virtuvės patiekalai yra tarsi ryški liepsna, kurioje liepsnoja aštrūs skoniai. O kalbant apie kesadilją su krevetėmis - tai kvapnus, skanus ir labai sotus užkandis, kuris patiks net meksikietiškos aštrios virtuvės priešininkams.
Žingsnis 1
Tortiliją paruoškite patys, tai neužtrunka ilgai, o skonis puikus.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite krevetes. Tada sudėkite vyšninius pomidorus ir bazilikus. Kepkite 3-4 minutes, tada sudėkite česnaką ir supilkite grietinėlę.
Žingsnis 3
Sutarkuokite goudos sūrį ir užtepkite ant vienos tortilijos pusės. Ant viršaus sudėkite krevetes ir uždenkite kita tortilijos puse. Dėkite į keptuvę be aliejaus. Apkepkite iš abiejų pusių.
Kategorijos