Publikavimo data: 2024-06-22
Aromatinga pica su kobasu ir sūriu
Aromatinga pica su dešra ir sūriu yra klasikinis patiekalas, kuriam paruošti nereikia daug pastangų. Paprasti, bet puikiai suderinti ingredientai sukuria puikų aromatą ir gilų skonį. Rūkytos ir virtos dešros mėsos komponentas su sūrio padažu ir keptu ištemptu sūriu kartu su pomidorų rūgštingumu maloniai nustebins.
Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite apskritimais ir sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą. Tešlą aptepkite sūrio padažu ir kečupu.
Žingsnis 2
Ant tešlos dėkite dešreles. Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite ant dešrelių. Alyvuoges supjaustykite žiedais ir sudėkite ant pomidorų. Pagal skonį pabarstykite kukurūzais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 225 laipsnių ir kepkite picą apie 5 minutes. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Išimkite picą iš orkaitės ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite į orkaitę dar 15 minučių.
Kategorijos