Aromatinga pica su kobasu ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Aromatinga pica su kobasu ir sūriu

Aromatinga pica su dešra ir sūriu yra klasikinis patiekalas, kuriam paruošti nereikia daug pastangų. Paprasti, bet puikiai suderinti ingredientai sukuria puikų aromatą ir gilų skonį. Rūkytos ir virtos dešros mėsos komponentas su sūrio padažu ir keptu ištemptu sūriu kartu su pomidorų rūgštingumu maloniai nustebins.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
323 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga pica su kobasu ir sūriu Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite apskritimais ir sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą. Tešlą aptepkite sūrio padažu ir kečupu.

Žingsnis 2

Aromatinga pica su kobasu ir sūriu Žingsnis 2
Ant tešlos dėkite dešreles. Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite ant dešrelių. Alyvuoges supjaustykite žiedais ir sudėkite ant pomidorų. Pagal skonį pabarstykite kukurūzais.

Žingsnis 3

Aromatinga pica su kobasu ir sūriu Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 225 laipsnių ir kepkite picą apie 5 minutes. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Išimkite picą iš orkaitės ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite į orkaitę dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos