Aromatinga rūkytos lašišos riete pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatinga rūkytos lašišos riete

Aromatingi ir sotūs riletai pirmą kartą pasirodė Prancūzijoje. Iš tiesų šis patiekalas labai artimas paštetams. Tačiau nuo paštetų jis turi vieną esminį skirtumą - mėsos pagrindas ne paverčiamas pasta, o supjaustomas mažais gabalėliais, kuriuos valgant galima pajusti. Klasikinis riyet gaminamas iš kiaulienos, tačiau galima naudoti bet kokią kitą mėsą ir net žuvį. Šiandien iš rūkytos lašišos gaminamas riyet yra ne ką prastesnis už mėsą. Tuo galite įsitikinti patys.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga rūkytos lašišos riete Žingsnis 1
Išvalykite žuvį nuo kaulų. Būkite atsargūs išimdami kaulus, kad jų nepraleistumėte. Pašalinkite odą. Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Aromatinga rūkytos lašišos riete Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žalumynus. Į žuvį sudėkite susmulkintus žalumynus ir varškę. Pagal skonį pagardinkite druska. Viską gerai išmaišykite, kol gausis vientisa masė. Riyet paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, česnakų sezonas, žuvies užkandžiai, žuvies paštetai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos